Σχετικά Με Εμάς

Στο συνεργείο μας, παρέχουμε service σε αυτοκίνητα όλων των εταιρειών, με υπευθυνότητα και επαγγελματισμό, άμεσα και οικονομικά, ενώ πάντα εκπαιδευόμαστε για καθετί νέο σχετικά με τα αυτοκίνητα, ώστε να σας παρέχουμε άψογες και ενημερωμένες υπηρεσίες.

Η Εταιρία Μας

Η εταιρία μας δραστηριοποιείται στον κλάδο των αυτοκινήτων και προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες συντήρησης και service και φανοποιείας για όλους τους τύπους αυτοκινήτων της αγοράς.
Πάντα δίπλα στους πελάτες της σε οποιαδήποτε δραστηριότητα και αν έχει αναπτύξει γύρω από το αυτοκίνητο.
Η πολυετής εμπειρία με εφαρμογές σε αυτοκίνητα όλων των τύπων και εταιρειών, τους κατατάσσει σε υψηλό επίπεδο τεχνογνωσίας, εξειδίκευσης και επαγγελματισμό με απόλυτη αφοσίωση.
Με έμφαση στη λεπτομέρεια, την εμπειρία και την επικοινωνία με τον πελάτη και σεβόμενοι τις ιδιαίτερες ανάγκες του κάθε αυτοκινήτου αλλά και του ιδιοκτήτη του, έχουμε χτίσει ένα ισχυρό όνομα στο χώρο του αυτοκινήτου και σχέσεις εμπιστοσύνης με τους μακροχρόνιους πελάτες μας.

Γιώργος Μυσιρλάκης
Γιώργος ΜυσιρλάκηςΜηχανικός - Ιδιοκτήτης
Προσπαθώ με αξιοπιστία αλλά και ταχύτητα, να διεκπεραιώνω τις εργασίες που αναλαμβάνω, ενημερώνοντας από πριν τους πελάτες για τις επισκευές που χρειάζονται τα αυτοκίνητά τους.

Γιατί Να Μας Επιλέξετε

  • Προσφέρουμε εξειδικευμένες υπηρεσίες επισκευής αυτοκίνητων.
  • Είμαστε μια ομάδα από επαγγελματίες που σκοπό έχουν να σας εξυπηρετήσουν.
  • Προσφέρουμε λύσεις σε πληθώρα προβλημάτων του αυτοκίνητου σας.
  • Πετυχαίνουμε την επισκευή του προβλήματος από την πρώτη φορά.
  • Ευέλικτο πρόγραμμα και γρήγορη εξυπηρετήση.

2106147550